namn
Oxpelles grund
[Ornö Fiber]  [Vad kostar det]  [Tidtabell]  [Varför fiber]  [Skärgårdsnätet]  [Medlemsinformation]  [Länkar]  [Support]  [Kontakt]  [facebook] 

Tjänster i nätet

Ornö Fiber har för Etapp 1 tecknat avtal med IP-Only som nu är vår Kommunikationsoperatör. IP-Onlys ansvar är dels att hålla koll på att vårt nät fungerar som det ska, men lika viktigt: de har avtal med ett stort antal tjänsteleverantörer, från vilka vi kan köpa innehållstjänster.

IP-Onlys verksamhet drivs enligt principen "Öppna Nät", vilket innebär att de bereder plats för alla tjänsteleverantörer som vill erbjuda tjänster till våra medlemmar. IP-Only ansvarar inte för priser och andra villkor när du som medlem köper/abonnerar på någon tjänst. Som medlem i Ornö Fiber tecknar du ett avtal direkt med tjänsteleverantören.

Tänk på att utöver alla priser du ser på IP-Only's hemsida eller i Ornö Fibers gruppavtal så tillkommer vår nätavgift som efter beslut på årsstämma fasställts till 94:-/månad.

www.ip-only.se

www.ip-only.se.se hittar du alla innehållsleverantörer som du kan köpa tjänster av genom Ip-Only. Där ser du priser, villkor och annan relevant information. Du kan inte köpa tjänsterna genom IP-Only innan du har fått en anslutning. Fram tills des är det endast en informations-sajt. Där kan du här få information om vilka tjänster som finns tillgängliga.

När du fått din fiberuppkoppling genom Ornö Fiber och kopplar in din dator så kommer du automatiskt till en annan sajt hos IP-Only, där du kan köpa/abonnera på tjänsterna.

Gruppavtal för Ornö Fibers medlemmar

I tillägg till alla de tjänster du hittar på www.ip-only.se har föreningen har i Juni 2015 tecknat ett gruppavtal med ComHem. Det gör att föreningens medlemmar får föredelaktiga villkor på ett grundpaket bestående av Internet, TV och telefoni för 313 kronor per månad. Detta går sedan att uppgradera för de medlemmar som vill ba bättre/mera innehåll. Leveransen startar 2015-07-01.

Även om du inte var med från början så går det kvartalsvis lägga till flera medlemmar. Vill du byta ditt nuvarande innehåll så finns alltså en möjlighet till nästa kvartalsskifte.

Mera information finns på sidan om gruppavtal >>>

Webbsidan under ständig förändring (2020-03-28)
Copyright © 2013 - 2020 Ornö Fiber Ekonomisk förening